- Een gevoel,vertaald naar sfeer   Een idee,vertaald naar beeld!- 

 

Welkom op de website van PrimeColours. Mijn naam is Marijke Besseling. Ik help je graag op weg als je op zoek bent naar interieuradvies (particulier, of bedrijfsmatig) of een mooie illustratieOok geef ik workshops op het gebied van interieurstyling. 

 

Illustraties

Ik teken over wat in mij opkomt en wat ik beleef. Dat doe ik met fineliner. Inkleuren gebeurt met markers, op basis van alcohol. De finishing touch (diepte) breng ik verder aan met kleurpotloden. Op dit moment ben ik bezig met het illustreren van een boek: 'Max en Milou.' Dat gaat over 2 kleuters en hun belevingswereld.  

 

Interieurstyling

Een mooi interieur begint met een weloverwogen kleurenplan en advies. PrimeColours helpt u om de juiste sfeer te creëren in uw gewenste ruimte, zowel privé als zakelijk. Ik kom altijd langs om de situatie goed te kunnen overzien. Vaak gehoord: 'Ik weet niet waar te beginnnen en ik zou niet weten wat ik mooi vind'. Gaandeweg het gesprek blijkt dat er toch wel bepaalde wensen en een smaak is. Een ruimte opnieuw bekijken is dus echt samen met de klant! 

       

 

KVK: 66622778    BTW-nummer:188263275B01